Claudia Schiffer újra Vogue-ban hódít!

Megmutatta! Nagy rés van a szupermodell mellei között!

Claudia Schiffer a Vogue-ban is szerepel, ezúttal az angol kiadásban és még címlapra is tették. Napok óta attól hangos a média, hogy a szupermodell még mindig szuper formában van, ám mellei kissé megereszkedtek!

Szexis képek! Eva Herzigova és Claudia buja képekben! képgaléria

2009.03.09 19:20ma.hu
Fotó: Patrick Demarchelier

A 38 éves szupermodell a Vogue-ban már számtalanszor szerepelt, a szexis képek az angol Vogue-ban lesznek majd benne, áprilisban. A modell állítólag az évek alatt semmit sme öregedett, sőt! Jobban néz ki, mint valaha! 

Nem igazán lehet pontosan összeszámolni, hogy Claudia Schiffer hány magazin címlapján szerepelt, és azt sem, hogy hány magazinban jelent meg róla eddig fotósorozat.
 
A Daily Mail közöl részleteket a Vogue-ban megjelenő interjúból, melyben Caludia bevallja, sokáig csúnyának gondolta magát.
 
- "Nem gondoltam magamról soha, hogy szép vagyok. Nem tartoztam a népszerű, szép lányok közé az iskolában. Miután felfedeztek, és meglett az első fotósorozatom arra gondoltam, biztos mindjárt rájönnek, hogy valójában csúnya vagyok, és lőttek a karrieremnek!"- mondta el a modell.

A szépség jelenleg Matthew Vaughn producer felesége, azt mondja, a most is tökéletes alakját annak köszönheti, hogy odafigyel az étkezésre és annak, hogy heti három alkalom pilatesszel vegyített jógát alkalmaz. 

A koráról is nyíltan beszélt: 

- „Tudom, hogy egy nap túl öreg leszek majd ehhez a szakmához, úgy gondolom viszont, hogy a negyvenes nők egészségesebbnek néznek ki, mint néhány húszéves.” 

Claudia a magazinban azt is elmondta, hogy néha jobb teste lesz egy nőnek, ha eléri a 40 éves kort, hisz kidolgozottabb és érettebb külseje van ilyenkor egy nőnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.