Nem tartja magát függőnek...

Dögös fotók - Heidi Montag nem lát tovább műcicijénél!

A huszonhárom éves szépség nemrég egy show-műsorban beszélt arról, hogy még a mostani méreténél is nagyobb kebleket szeretne - Heidi Montag szemmel láthatóan a külsejéből igyekszik megélni, hatalmas keblei ugyanis mindenhová "odafurakodnak"...

Heidi Montag a strandon mutatta meg a testét! képgaléria

2010.04.13 19:30ma.hu

Heidi Montag a The Hills című valóságshow-ban tűnt fel több évvel ezelőtt, az akkor még átlagos méretekkel rendelkető szőkeség azonban azóta alaposan megváltozott.

Nem csoda, hiszen nem kevesebb, mint húsz plasztikai beavatkozáson esett át, a hírek szerint olyan eset is volt, hogy tízet egyszerre végeztek el rajta.

Heidi mindezek ellenére sem volt teljesen elégedett a külsejével, és nemrég még nagyobbra szabatta a kebleit.

Mint azt Jay Leno beszélgetős műsorában elmondta, még ennél is méretesebb szilikoncicikre vágyik, csakhogy az már illegális lenne...Neki ugyanis 700 köbcentis a keble, a felső határ pedig 800.

Montag tagadja, hogy plasztikafüggő lenne, ám egy enyhén megdöbbentő mondattal meg is cáfolta ezt, amikor közölte: aki függő, minden nap műttetné magát, ezzel szemben azonban ő már egyetlen nap alatt szeretne minden beavatkozást megcsináltatni...

Legutóbb a strandon pózolt szexis mintás bikiniben - nos, valóban nehéz a keblein túl másra is koncentrálni...

Heidi Montag a szőke Tomb Raider!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.