Egy szőke copf, két isteni cici

Vadító képek: Lánnyal markoltatta méretes mellét a dögös Sophie

Újabb adagot kaptak a szemrevaló szőke modell rajongói Sophie Reade-ből - A méretes idomokkal megáldott leányzó meztelenül pózolt a Nuts magazinnak.

Vadító képek: Lánnyal fogdostatta pucér mellét Sophie Reade képgaléria

2010.07.28 13:30ma.hu

Ismét erotikus fotósorozattal rukkolt elő a Nuts a gyönyörű brit Sophie Reade-ről, aki ezúttal nemcsak ördögien szexis fekete melltartójától szabadult meg, de egy lánnyal is huncutkodott a felvételek kedvéért.

A szőkeség a képeken beleéléssel imitálja a szexuális játékokat vele egynemű partnerével - igazán tüzesre sikeredtek...

Az egykor reality-szereplőként kedveltté vált Sophie persze magából is kihozta a maximumot.

Vérforralóak félmeztelen kanapés képei, a félhomályos szobabelsőben pedig különösen izgalmas hatást kelt a bombázó vetkőzése.

Sophie Reade mindössze húsz éves, de mára a legnépszerűbb brit modellek között tudhatjuk.

A szöszke modell, aki két éve van a szakmában, szerepelt a Playboy-ban és több alkalommal a legismertebb angol "kebelkirálynők" között mutatta meg tökéletes testét.

Tekintse meg: fellibbenő szoknyák, csodás lábak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.