Megmutatta óriási melleit a brit modell

Fotók: Jégkockával izgatta mellbimbóját a dúskeblű Sophie Howard!

Merész fotókra vállalkozott a hatalmas keblekkel megáldott brit cica - Sophie Howard ismét örömmel mutatta meg büszkeségeit, és néhány izgató trükköt is bevetett...

Jégkockával izgatta mellbimbóját a dúskeblű Sophie Howard! képgaléria

2010.03.19 19:30ma.hu

Izgalmas fotósorozat készült a formás angol modellről - Sophie Howard előszeretettel mutatja meg figyelemreméltó idomait a nagyérdeműnek, nem kell sokáig biztatni, hogy előrukkoljon méretes kebleivel.

Talán kevesen gondolnák, hogy a 27 éves southport-i szépség katolikus iskolában kezdte tanulmányait.

Annak ellenére, hogy jelenleg tökéletes teste a fő pénzforrása, a modell az egyetemet is elvégezte, és a marketing szakmában is otthon van.

Tizenhét évesen azonban már rúdtáncosként is fellépett, és az IMM modellügynökséghez szegődött kitanulni az általa ma is gyakorolt szakmát.

A Loaded magazinban jelentek meg első erotikus fotói - a Maxim és a Bizarre többször közölt róla képsorozatokat. A Nuts-ban 2006 óta szerepel, igen rendszeresen.

A közelmúltban több alkalommal is együtt pózolt hasonló idomokkal megáldott, népszerű kolléganőivel.

Nézze meg a legjobb angol cicik birtokosait!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.