Lehet ezt még fokozni 2011-ben?

Forró képek: TOP 10 a 2010-es év legszexibb nőiről

2010 igazán bővelkedett a nagyszerű modellekben: a finoman erotikustól a legforróbb képekig jutott itt minden. Kik voltak ők?

Íme, 2010 legfrissebb és legszexibb pipijei képgaléria

2011.01.04 19:29ma.hu, fotók: Egotastic

Kezdjük mindjárt a sort Edita Vilkeviciute-tal, aki úgy tört be a kedvenc szexisfotós oldalunkra, mint egy felajzott menyasszony a vizespóló-verseny után. És ha már úgyis csurom víz lett a ruhája, jobbnak látta megszabadulni tőle, különben is, a nászéjszaka után minek bajlódni a bikinivel, jobb nélküle.

Azt persze nem tudni, a mellbimbók naptejes kenegetése után vajon az ifjú hölgynek volt-e még kedve napozni vagy inkább valami másra vágyott?

Irina Shaykkal többször is találkozhattak a ma.hu olvasói is, ám ő az a modell, akit jelenleg nők százezrei irigyelnek kedvese miatt. Igen, az orosz származású hölgy a világhírű focista, Cristiano Ronaldo párja, és mindkét nem nagy sajnálatára egyelőre nem úgy tűnik, hogy szabad prédává válna bármelyikük is.

Rhian Sudgen (Fotók: Egotastic)


Óh, és persze ne feledkezzünk meg Rhian Sudgenről se, aki a hálózati informatikát hagyta ott a fotózás kedvéért. Hála az égnek, mondhatnánk, na meg persze annak a fotósnak, aki felfedezte és rábeszélte a pályamódosításra az angol születésű, ám véletlenül sem hidegvérű szépséget.

De sajnos benne is csak gyönyörködni lehet, az érintést szíve választottján kívül senkinek nem engedi.

Natasha Alam Üzbegisztánból indult el világhódító útjára. Lehet, hogy az út viszontagságai miatt szakadozott meg ennyire a ruhája? Na, csak vándoroljon még egy kicsit, hátha ez a kevés szövet is lefoszlik előbb-utóbb róla!

Mint ahogy elkophatna Erin Heatherton szuperszexi fehérnemű-kollekciója is, na jó, már megszokhattuk, hogy a Victoria’s Secret fehérnemű-gyártónál elvileg nem a modelleken van a fő hangsúly, hanem a szebbnél szebb melltartókon és bugyikon. De azért nem elhanyagolható, hogy kik mutatják be.

Nos, ők voltak 2010 felfedezettjei, ám mostantól izgatottan várjuk, mit tartogat az új év. Reméljük, idén még bájosabb és gyönyörűbb nőket fedezhetünk fel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.