Új üstökös bukkant fel a pikáns fotók egén

Szexi fotók: Elba Jimenez kitárt cicit, puncit...

Egyelőre csak ismerkedik a világ Elba Jimenez nevével és formáival, de úgy tűnik, van is mit felfedezni a csábítóan gömbölyded idomokon!

Bemutatkozott a szexi Elba Jimenez képgaléria

2011.01.03 19:29ma.hu
Fotók: Egotastic

Ha még nem hangzik ismerősen Elba Jimenez neve, ne csodálkozzon, egyelőre friss húsnak számít az erotikus fotók piacán ez az elbűvölő mexikói leányzó. Ám kezdőnek mégsem lehetne nevezni, mert a Playboy nem szokott ok nélkül felfigyelni a csini formákra, és rá igenis sikerült felfigyelni!

Persze csak néhány hónappal ezelőtt, mert a világszerte ismert férfimagazin 2010-es augusztusi számában jelent meg először fotósorozat a hölgyről, legalábbis a nagyobb lapok közül, annak is a mexikói kiadásában.

Előtte csupán mexikói szappanoperák nézői gyönyörködhettek a kislányosan bájos pofiban és a vonzó formákban.

Egyelőre nem tudni, Elba végül melyik vonalon fog továbbhaladni, de reméljük, minél többször dobja le a ruhát magáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.