Íme a jövő évi Pirelli-cicik!

Izgató fotók: Naturális képeken mutatták meg magukat a dögös modellek!

Mindig tartogat meglepetéseket a Pirelli kalendárium, mely a legmenőbb és legszebb testű modelleket vonultatja fel évről-évre. Lara Stone ingerlő keblei most sem hiányozhattak.

Tiszta erotika - pillantson bele a 2011-es Pirelli-kalendáriumba! képgaléria

2010.12.05 16:31ma.hu

A már bevált, népszerű "szereplők" között most is ott van a telt keblekkel büszkélkedő, és szerencsére egyáltalán nem szégyenlős Lara Stone.

Még több erotikus kép itt!

Meglepetésként azonban a színésznő Julianne Moore is pózolt ezúttal a meglehetősen naturális képekkel ellátott naptárba...

Újdonság a meztelenül modellt álló Heidi Mount, aki nemcsak hibátlan testével, de harcos kellékeivel is felkorbácsolja az urak vágyait.

A felvételek jellegzetessége nemcsak az, hogy a modellek teljes természetességükben fotóztatták magukat.

Igazán különlegesek a kiegészítők is, melyek a fejüket vagy intim testrészeiket fedik - szerencsére csak néhány helyen!

Erotikus sztriptíz otthonra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.