Hófehér és tök pucér a modell

Fotók 18 éven felülieknek - Lily Cole megmutatta: még ott is vörös

A mutatós, különleges brit modell még csak most tölti be huszadik életévét - az évforduló alkalmából ismét felbukkantak meglehetősen naturális fotói.

18 éven felülieknek: Bevállalta - Lily Cole anyaszült meztelenül! képgaléria

2010.11.08 16:29ma.hu

A népszerű és mostanra igen gazdag Lily Cole modellről megoszlanak a vélemények - van, aki jellegzetes, természetes szépségnek tartja, mások szerint egyáltalán nem csinos.

Sőt. A vékony, vörös haja és hófehér bőre miatt valóban különlegesnek számító modellt nemrég kifejezetten csúnyának és hanyagnak nevezték.

Nézzen még több erotikus képet modellekről!

Történt mindez egy leközölt fotósorozatot követően, melyen Lily a mindennapokban látható, smink és mindenféle sallang nélkül.

Tény, hogy a 22 éves sztár a kifutón ragyogó és ellenállhatatlan, ehhez képest a valóságban egy szál tréningnadrágban, kibomló, frizura nélküli hajjal és festetlen arccal meglepő látványt nyújthatott.

Ő azonban így is vállalja magát - születésnapja alkalmából most itt egy meglehetősen népszerű aktfotósorozata, mely a Paradise magazine számára készült.

Lily Cole anyaszült meztelenre vetkőzött rajta, és a beállítások sem tükröznek túl sok fantáziát. Mégis, talán éppen ettől olyan magával ragadó...

Így kínálja fel melleit a venezuelai szépség!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.