Félmeztelenül pózoltak a tinisorozat szereplői

Orális szex-imitálás bugyiban - kiverték a biztosítékot a Glee-sztárok

Megbotránkoztatták a szülőket a Glee tinisorzat sztárjai - A lányok, noha karakterükkel ellentétben valójában már nem tinikorúak, erotikus töltetű fotókon pózolnak az egyik magazinban.

Botrány: Bugyiban és terpeszben a Glee sorozat sztárjai! képgaléria

2010.10.22 10:29ma.hu - Fotó: GQ

Terry Richardson világhírű fotós kamerái előtt vetkőztek le és pózoltak meglehetősen szexisen és kihívóan a Glee tiniknek szóló sorozat színészei.

A fiú szereplő, Cory Monteith megjelenésével még nincs is nagy baj, leszámítva, hogy kolléganői fenekét fogdossa a közös fotón, ám a hölgyek feltárt bájai igencsak kiütötték a biztosítékot a gyermekeiket féltő szülőknél.

További botrányos képek egy tinisztárról!

A 24 éves Lea Michele és vele egykorú Dianna Agron jóval idősebbek, mint az általuk megformált iskolások, ám mivel karakterük ennél lényegesen visszafogottabb a sorozatban, meghökkentően, sőt botrányosan hatnak a GQ magazinban bemutatott fotóik.

A szereplők iskolásnak öltözve, a suli folyosóján fényképezkedtek, de igencsak provokatív pózokban.

Mindkét lány melltartóban és bugyiban állt modellt, ám Dianna bevállalósabb volt, és nemcsak terpeszben mutogatta magát az öltözős jelenetben, hanem egy nyalókával orális szexet is imitált.

Egy szülőket tömörítő szervezet, a Parents Television Council, mely harcba száll a média tisztaságáért, tiltakozó levélben hívta fel a GQ magazine figyelmét arra, hogy fotóik már-már "a pedofília határát súrolják".

A GQ viszont azzal védekezett: szerintük inkább a szülőknek kellene többet tévét nézniük, hogy meg tudják különböztetni a fantáziavilágot az eredetitől.

Élő adásban vetkőzött a Glee sztárja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.