Kikészíti őket a megcsalásos botrány

Képek - Szent helyre menekült Demi Moore és Ashton!

Még mindig nem nyugodtak le a kedélyek a népszerű sztárpár háza táján - Demi Moore és Ashton Kutcher ezért menekülőre fogta a dolgot.

Demi Moore és Ashton Kutcher Izraelbe repült képgaléria

2010.10.15 13:29ma.hu - Fotó: Splash

Nem tudni, azóta milyen beszélgetések zajlottak Demi Moore és férje, Ashton Kutcher között, tény, hogy a megcsalásos botrány még mindig nem ült el, ami a sztárpárt egyre jobban zavarja.

További fotók a párról - Ashton és Demi el akar tűnni a világ elől

A teljes igazságot valószínűleg nem tudjuk meg arról, igazat beszélt-e az a fiatal lány - bizonyos Brittney -, aki pár hete azt állította, lefeküdt Ashton-nal, méghozzá annak a háznak a nappalijában, ahol Kutcher Demivel él együtt.

A sztárpár mindenesetre menekülőre fogta a dolgot. Demi és Ashton Izraelbe utaztak, hogy ne is lássák őket. A két színész kabbala-hívő, így pihenés közben örömmel látogatják majd meg a szent helyeket.

A két sztár rendszeresen tesz közzé üzeneteket a Twitter közösségi portálon magáról, várhatóan Izraelből is meg fogják ezt tenni.

Nemrég Ashton elárulta, néha azzal szórakoznak, hogy egymással szemben ülve írogatnak a Twitterre, ráadásul egymásnak, szerelmes üzeneteket.

Mindezek fényében lehetséges volna, hogy Kutcher megcsalta a szép színésznőt?

Döbbenet - ezzel a nővel csalta meg Courtney Cox-ot a férje?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.