Baj van, babám: Ashton fiatalabb husira vágyik?

Képek - "A kanapén szexeltem Kutcherrel, míg Demi távol volt"

Botrány - Úgy tűnik, nemcsak a szép színésznő fiatal lányaival van igen jó kapcsolata a férjnek, Ashton Kutchernek. Demi Moore párja állítólag egy 21 éves lánnyal kufircolt.

Demi Moore és Ashton Kutcher spiccesen mulat! képgaléria

2010.09.21 11:25ma.hu

Lerántotta a leplet a 32 esztendős, jóképű színészről egy ifjú hölgy - Alig ült el a pletyka, melyet a Star magazin röppentett fel az állítólag csalfa Ashton Kutcher-ről, a barna szépség kiteregette a színész szennyesét.

Ezúttal nemcsak kósza hírek jelentek meg a külföldi bulvárlapban, hanem maga a 21 éves lány is megszólalt. Elmondta, hogy míg nemrég Demi Moore Los Angeles-ben az ügyeit intézte, ő és Ashton találkoztak, sőt, a sztárpár nappalijának a kanapéján szeretkeztek...

További fotók a párról! - Kínos: Ashton állítólagos szeretője a címlapon

A fiatal hölgy a bowlingpályán ismerkedett meg a sztárral, ahol észrevétlenül kerültek közel egymáshoz, és ő odacsúsztatta a telefonszámát Ashtonnak.

Mint mondja, nem telt bele sok idő, és valóban kereste a színész. A hölgy nemsokára a kanapén találta magát Kutcher-rel, elmondása szerint forrt közöttük a levegő, és nagyon jól érezték magukat. "Nem egy véletlen kefélés volt" - tette hozzá a csinos lány.

Bár a nevét nem adta a szavaihoz, képét mégis lehozta címlapon a Star magazin. Ashton Kutcher és Demi Moore egyelőre nem reagált a cikkre.

A színész és Bruce Willis exneje 2003-ban ismerkedett meg egymással, szerelmük második évében, 2005-ben házasodtak össze. Ashton-t korábban összehozták már Demi legidősebb lányával, Rumer Willis-szel, de újabban a középső tinivel, Tallulah-val is...

Nézze meg Demi Moore botrányos fotóit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.