Citrom-kúrával lett ilyen formás a 47 éves sztár?

Ciki fotók - Tinilányként fotózza magát Demi Moore!

Demi Moore háromgyermekes anya létére valóban nagyon fiatalos és csinos, kissé azonban talán túlzásokba esik - Mint például minap, a Twitter közösségi portálra feltett képeivel...

Rajonganak egymásért: Demi Moore és Ashton Kutcher képgaléria

2010.09.02 19:29ma.hu - Fotó: Splash - Daily Mail

Nem éppen egy 47 éves, háromgyermekes anya módjára viselkedik Demi Moore - vagy nála fiatalabb párja miatt váltott ennyire lazára?

Nem kis meglepetést okozott a kétségtelenül fiatalos, csinos színésznő, amikor a minap új fotókkal rukkolt elő a Twitter közösségi portálon levő adatlapján.

A fürdőszobai tükör előtt pózolt napszemüvegben és szexis bikiniben, majd telefonjával lefényképezte magát. Ilyet általában a tinédzser lányok csinálnak...

Tegyük hozzá, persze, Demi ha lehet, manapság fittebb formában van, mint a harmincas éveiben - amikoris narancsbőrös popsival fotózták le egy floridai strandon -, lehetséges azonban, hogy a hasonló beállításokat meg kéne hagynia kamaszlányainak.

Demi Moore az utóbbi hónapokban komoly változáson ment keresztül, egészségesebb életmódra váltott 32 esztendős férjével, Ashton Kutcher-rel együtt.

Beszéltek is róla a közelmúltban, hogy a Master Cleanse-diétát próbálták ki - magyarul citrom-kúrát -, melynek során tíz napig csupán vizet, citromot, juharszirupot és Cayenne borsot vettek magukhoz.

Szó se róla, az eredmény valóban látványos - feltéve, ha valóban ennek köszönhető...

Demi és Ashton egyébként együtt is látható a Twitteres oldalon, nevetséges szemüveggel a fején. Úgy tűnik, a színésznőn valóban nem fog az idő.

Életveszélyes dolgot művel Demi Moore?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.