Nincs több titok? Könyv jelenik meg a sztárról

Képek - Demi Moore három házasságáról is kitálal!

Várhatóan 2012-ben jelenik meg Demi Moore önéletrajzi könyve, amelyben életének elmúlt harminc évéről, többek között három házasságáról és karrierjének különböző állomásairól számol majd be a hollywoodi színésznő.

Demi jelenlegi párjával, Ashton Kutcher-rel képgaléria

2010.06.10 14:30MTI

Az amerikai HarperCollins kiadó hétfőn jelentette be, hogy megvásárolta Demi Moore készülő önéletrajzi könyvének kiadói jogát.

Az egyelőre cím nélküli memoár, amely a színésznő életének és karrierjének elmúlt három évtizedét öleli fel, várhatóan 2012-ben kerül majd a könyvesboltok polcaira.

Demi mostani férjével, Ashton-nal

Az üzleti világ híreit közlő Crain's New York. com internetes oldal értesülései szerint a HarperCollins több mint 2 millió dollárt (566 millió forint) fizet Moore könyvének jogaiért.

A kiadó vállalat szóvivője, Tina Andreadis azonban nem kívánta kommentálni a megnevezett összeget.

A 47 éves Moore számtalan sikerfilmben, köztük az 1990-es Ghostban, az 1992-es Egy becsületbeli ügyben és a 1993-as Tisztességtelen ajánlatban is játszott.

Az 1996-ban készült Sztriptízért és a rá egy évvel később, 1997-ben megszületett G.I. Jane című filmért azonban számos negatív kritikát kapott a színésznő.

Pályafutása elején Moore-t még zaklatott gyermekkorának emléke és az alkoholproblémákkal küzdő anyjával, Virginia Kinggel való nehéz kapcsolata kísértette (az agydaganattól szenvedő King 1998-ban hunyt el).

Az egykor a legjobban fizetett hollywoodi színésznők közé tartozó Moore persze maga is gondoskodott a hírnevéről, mikor 1991-ben terhesen meztelenül pózolt a Vanity Fair magazin címlapján.

Öt évig élt házasságban Freddy Moore rock zenésszel, akitől híressé vált vezetéknevét is "kapta". 1987-ben pedig Bruce Willis felesége lett, akivel tizenhárom évnyi házasságuk alatt három gyermekük született, Rumer, Scout és Tallulah.

Moore 2005-ben mondta ki ismét a boldogító igent, méghozzá a nála jóval fiatalabb, 32 éves Ashton Kutcher színésznek.

Gyermekprostitúció ellen emelte fel a szavát Demi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.