Rumer Willis-t lánnyal keverik kalandba

Képek - Leszbit csináltak Demi Moore lányából

Csinos, tehetséges, de csak kicsit hasonlít édesanyjára - Rumer Willis-t sok kritika érte már, mióta színészként bontogatja szárnyait, most azonban meglepő szerepet kapott.

Rumer Willis és Jessica Lowndes a forgatáson! képgaléria

2009.11.25 15:25ma.hu

Jessica Lowndes leszbikus kedvesét alakítja Demi Moore lánya, Rumer Willis a Beverly Hills 90210 című sorozat új epizódjaiban.

A színészgyermek egy nőket kedvelő újságírót alakít majd, a Jessica által alakított Adrianna pedig viszonyba keveredik vele - ám a producer Rebecca Sinclair szerint nem tartós dologról van szó.

Készül Rumer sminkje

Bruce Willis és Demi legidősebb lánya sikerrel veszi az akadályokat a filmes pályán, a bulvársajtónak azonban annál több gondja van vele.

A pletykalapok nem egyszer állították már pellengérre a külseje miatt. "Krumplifejűnek" csúfolják Demi lányát, és hangsúlyozzák, hogy szépségben aligha közelíti meg az édesanyját.

Ruházkodásával pedig Rumer csak rátesz egy lapáttal, hogy ne legyenek vele elégedettek.

A fiatal színésznő sok esetben előnytelen öltözékben mutatkozik a rendezvényeken, s kap is néhány nem túl hízelgő megjegyzést utána...

A színésznő egyébként nemrég a From Within című horrorban mutatta meg tehetségét - korábbi állítása szerint közel állnak hozzá a vad szerepek, mint például egy gyilkost vagy őrültet megszemélyesíteni...

Úgy tűnik, egy neki való közegben már kipróbálhatta magát. Rajongói bizonyára kíváncsian várják, hogyan boldogul az új szerepben. Úgy hírlik, Rumer kihívásnak tartja a karaktert.

Elvis-szel és Madonnával partizott Rumer Willis!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.