Rumer Willis-t megint gúnyolják!

Fotók a peches sztárról - Poénkodnak Demi Moore "krumplifejű" lányán!

Rumer Willis sosem lesz Demi Moore - Bár arcra valóban emlékeztet csinos édesanyjára, a szintén színészi babérokra törő sztárcsemete sajnos mostanában inkább élcelődések céltáblája!

Rumer Willis rossz passzban! képgaléria

2009.02.04 19:00ma.hu

A tehetségét, úgy tűnik, igen, külsejét azonban kevésbé örökölte világhírű édesanyjától Rumer Willis.

Demi Moore és Bruce Willis legidősebb gyermeke szintén színésznek készül, már túl is van élete első igazi filmszerepén: a From Within című horrorban játszott.

Rumer-hez leginkább a "vad" szerepek állnak közel, nemrég kifejtette, hogy legszívesebben gyilkost vagy őrültet alakítana legközelebbi filmjében...

A látvány itt jobb: Rumer a Golden Globe gálán Micah Alberti-vel - Fotó: justjared

Hogy milyen szerep áll jól neki, azt valószínűleg egy ideig még nem ő fogja eldönteni, a rossznyelveknek köszönhetően azonban azt már mindenki tudja, mi az, ami határozottan rosszul áll neki...

...már ami a ruházkodását vagy éppen a frizuráját illeti! Amióta reflektorfénybe került, szegény Rumer hetente szembesül azzal, hogy bizony sokan nem tartják nagy szépségnek!

Volt, aki stíluslopkodónak nevezi, de ami az adottságait illeti, leginkább a "krumplifejű" jelzővel illetik a Willis-lányt, ami, valljuk be, nem a leghízelgőbb bók...

Természetesen ezzel a problémával legfeljebb plasztikai sebészhez fordulhat Rumer - igaz, édesanyja megrémült lánya terve hallatán -, de az öltözködésén bátran változtathatna, sőt, bizonyára akadna bőven, aki előnyösebb frizurát varázsolna neki.

Demi Moore legidősebb lányát legutóbb egy bemutatón kapták lencsevégre csodaszép hölgyek társaságban - a Willis-lány nemcsak alulöltözöttnek tűnt a többiekhez képest, de frizura-ügyben szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán. Annál inkább a haja, az égnek....

Melltartó most talán volt rajta - nem csoda, hiszen ezért is megszólták már az élesnyelvűek...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.