Hogy öltözik Rumer?

Ciki képek - Demi Moore lánya kissé ízlészavaros....

Nem sokkal mellmutogatós megjelenése után, Demi Moore legidősebb lánya ismét nagyot alkotott. Valószínű, hogy az ízlését nem édesanyjától örökölte.

Melltartó nélkül domborít Rumer Willis! képgaléria

2008.08.08 12:05ma.hu
Fotó: Splash

Amellett, hogy a férfiak nyilvánvalóan megbűvölve tekintgettek az igencsak lazán megjelent, csinos Rumer Willis-re, nem mondhatni, hogy Demi Moore lánya volt a legjobban öltözött a néhány héttel ezelőtti jótékonysági rendezvényen.

Melltartó nélkül vette fel elegáns, fekete ruháját, amelyben a keblei határozottan előnytelen formát öltöttek.

De ez még semmi: az összeállításhoz rikító sárga cipőt vett fel.

Alighanem ez lehet az egyik kedvenc darabja, ugyanis a sárga lábbeli most sem maradhatott el.

Fotó: Splash

A legújabb lesifotókon újabb meghökkentő kreációban feszít Miss Willis.

Melleit ezúttal sem takargatja, a jól kifundált szürke ruha úgy van megalkotva, hogy lehetőleg azt az érzést keltse: bármelyik pillanatban leeshet.

A vállban széles Rumernek nemigazán áll jól ez a fazon, nem is szólva a hozzá nem illő rozsdaszínű táskáról - no, és ne feledkezzünk meg a sárga cipőről sem...

Ha mindehhez a kissé görnyedt járást is hozzávesszük, meg kell állapítanunk: Demi lánya igen hasonlít a színésznőre, de talán inkább csak arcra. Néhány "apróságot" még gyakorolnia kell...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.