Moore lánya learatja a babérokat

Itt a méltó Demi-utód? Képekben a sikeres Rumer Willis!

Mintha csak Demi Moore-t látnánk jóval fiatalabb kiadásban! - A díva legidősebb lánya, Rumer Willis is édesanyját követi a pályaválasztásban. A csinos lánynak most kerül mozikba első filmje.

Akár a fiatal Demi - Rumer Willis csinos nagylány lett! képgaléria

2008.04.29 10:45ma.hu - Fotó: Daily Mail

Demi Moore méltán lehet büszke gyermekeire - Lányai egytől-egyig nagyon szépek és tehetségesek, idővel valószínű, hogy valamennyien hasonló pályát választanak majd, mint világhírű mamájuk és édesapjuk, Bruce Willis.

A Moore-Willis gyerekeknek volt bőven kitől örökölniük nemcsak a színészi tehetséget, de szemrevaló külsejüket is. A lányok közül Rumer, a legidősebb szakasztott édesanyja - ő az első, aki tizenkilenc évesen fellépett a világot jelentő deszkákra. Most forgatták le első önálló filmjét, melyet az Oscar-díjas Phedon Papamichael rendezett - a horror címe pedig From Within.

Rumer a rendezővel

Az elegáns ruhakölteményében ragyogó Demi-hasonmás nagyon boldognak, de kissé megszeppentnek tűnt a filmbemutató rendezvényen. Persze, idővel nyilván majd megszokja a felhajtást, mely eddig is kijárt neki híres szülei mellett - sőt, kisgyerekként is kapott apróbb szerepeket -, de a reflektorfény eddig mégsem igazán rá irányult.

Igaz, ami igaz: Rumer korábban is adott már rá okot, hogy a bulvársajtó cikkezzen róla.

Az egyre cseperedő és csinosodó fiatal lányban sokan nemcsak Demi Moore hasonmását, hanem riválisát is felfedezni látták - igen gyakran mutatkozott ugyanis együtt anyja kedvesével, a Deminél jóval ifjabb Ashton Kutcher-rel.

Arról pedig árulkodó fotók is készültek, hogy a páros feltűnően meghitten társalog és karolgatja is egymást. Hogy Demi miként tisztázta le a dolgokat lányával, arról nincs hír.

Ashton mindenesetre nem jelent meg a filmbemutatón, mint ahogy Demi sem. Ott volt viszont Rumer apja, Bruce Willis, aki új kedvesét is bemutatta sztárpalánta lányának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.