Minden vágya egy kis Kutcher!

Demi Moore 46 évesen szülne

A színésznő bevallotta, hogy minden vágya egy közös gyerek 16 évvel fiatalabb kedvesével, Ashton Kutcherrel.

2009.09.05 17:34rtlbulvar.hu

Demi Moore még mindig tud meglepetést okozni: néhány hete pókerarccal jelentette be, hogy még soha életében nem volt plasztikai műtétje.

Ez enyhén szólva nevetséges állítás, hiszen Demire pillantva sok minden eszünkbe juthat, de a természetesség biztosan nem. Néhány napja azt is kibökte, hogy 46 éves kora ellenére újra belevág a babaprojektbe, hiszen Ashton Kutcherrel még nincs közös gyerekük. Persze az egyáltalán nem biztos, hogy 16 évvel fiatalabb kedvese annyira vágyik egy utódra, hiszen jóformán még ő is csak a kamasz éveit tapossa – a viselkedése alapján mindenképp.

- Miért ne? Minden lehetséges – reagált Demi a gyermekvállalást firtató kérdésre. – Még annyi időnk van, és természetesen szerepel a terveinkben a baba is. Hihetetlenül lelkes vagyok.

A színésznő négy éve ment feleségül Ashtonhoz, azóta együtt terelgetik Demi és Bruce Willis három közös csemetéjét. A rosszmájúak szerint a legidősebb lány és Ashton között több is van az egyszerű jó viszonynál, így ha Demi nem vigyáz, előbb lesz nagymama, mint négy gyerekes anyuka…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.