Soha nem ért szike a bőréhez?

Pucér képek! Demi Moore letagadta, hogy plasztikáztatott!

A francia Marie Claire-nek adott interjújában Demi Moore letagadta, hogy valaha is végeztek rajta plasztikai műtétet. Bruce Willis volt felesége azt állítja, hogy természetes a szépsége, és soha nem ért szike a bőréhez.

Pucér cicik! Íme Demi fedetlen bájai! képgaléria

2009.09.02 13:50ma.hu
Demi Moore és fiatal férje szép párt alkotnak!

Demi Moore tagadja a plasztikai műtéteket!

2004-ben nagy port kavart, amikor kitudódott: meglepte magát egy nagygenerállal, majd 2006-ban a térdén és az arcán végeztek kisebb javításokat.

Feltételezések szerint összesen megközelítőleg félmillió dollárt fektetett a testébe Demi Moore, aki most tagadja, hogy plasztikai műtéteket hajtottak végre rajta.

Ezeket a műtéteket Demi állítása szerint soha nem hajtották végre rajta, ahogy az orrát sem igazították helyre, nem végeztek rajta zsírleszívást, és mellnagyobbító műtéte sem volt.

A színésznő nemrég egy interjúban azt nyilatkozta, hogy soha nem végeztek rajta szépségoperációt.

– „ Az egész hazugság! Soha nem csináltam ezt. Még az ötlet is elborzaszt, hogy műtétek segítségével gátoljam az öregedésemet. Az orvosi szike nem tesz senkit boldoggá! Mostanában jobban szeretem azt, hogy a koromhoz képest jól nézek ki. Nem akarok görcsölni azon, hogy 30 évesnek nézzek ki.” – mondta Demi.

Ezzel ellentétben:

– „ Feltöltette a száját, leszívatta a combját és a hasát is, nem beszélve a mellműtéteiről. Rettenetesen fél az öregedéstől, és attól, hogy Aston elhagyja egy fiatalabbért.” – tudatta korábban egyik barátnője.

Demi Moore az elmúlt hetekben elárulta, hogy szeretne egy kisbabát férjétől, a nála 15 évvel fiatalabb Ashton Kutchertől.

A színésznő meg van győződve arról, hogy nem öreg még a gyermekvállaláshoz, s mint a Marie Claire magazinnak adott interjújában elmondta, Kutcherrel már eldöntötték, bevállalnak egy közös gyermeket.

- "Gyógyíthatatlan optimista vagyok, amit akarok, azért küzdök, és elérem. Én ilyen vagyok, ez a természetem, szeretek arra fókuszálni, ami boldoggá tesz, ahelyett, hogy azon rágódnék, mi idegesít" - mondta.

Demi Moore fogatlan lett?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.