A lányokat szereti Demi Moore legidősebb lánya!

Képek! Bruce Willis lánya leszbikus lett!

Rumer a lányokhoz vonzódik! Rumer Willis ugyanis vendégszerepet kapott a már az egyik nagy kereskedelmi csatornánkon is látható 90210 című sorozatban és egy leszbikus riporter szerepében fog feltűnni.

Képekben a két szupersztár lánya: Rumer Willis! képgaléria

2009.07.08 09:30mellesleg

Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya egy leszbikus riporter szerepében fog feltűnni a Beverly Hills-i gimi falai között.

A lány legalább egy epizódban szerepelni fog, de ha a karaktere beválik, akkor további részekben is feltűnhet. Rumer Willis egy Gia nevű leszbikus lányt alakít, és az iskolai újságnak dolgozik majd.

A legidősebb Willis-Moore csemetének egyébként nem ez az első sorozatszerepe, többek közt a CSI: NY és a Médium egy-egy epizódjában is találkozhattunk már vele.

Rumer ugyanis már több kisebb szerepet is kapott, azonban korábban azt nyilatkozta, valójában jazzénekesnő szeretne lenn...

Willisék lánya

Willisék lánya, aki a nála alig tíz évvel idősebb Ashton Kutcher nevelt gyermeke is egyben majd egy olyan lányt fog játszani, aki nyíltan vállalja leszbikusságát.

A Gia névre hallgató karakter Naviddel, Adriannával és Silverrel fog együtt dolgozni a West Beverly High iskolai újságjánál, a Blaze-nél.

A sorozatot adó CW csatorna szóvivője egyelőre csak egy egyepizódos vendégszerepet emlegetett, de különféle tévés honlapokon már megindultak a találgatások egy esetleges nagyobb szerepről: az Access Hollywood szerint Willis karaktere lehet Andrea Zuckerman utóda - aki az eredeti szériában volt a Blaze különc szerkesztője.

Willis mellett újonnan csatlakozott a 90210 stábjához Trevor Donovan is, akit az itthon jobbára csak a Jóbarátok-ból ismert, Életünk napjai című szappanoperában láthatott korábban a közönség.

Demi Moore lánya ráizgult anyja pasijára?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.