Vajon miért nő az adoptálások száma?

Döbbenetes titok! Demi Moore-t örökbe fogadták!

Egyre nagyobb divat az adoptálás, és egyre több sztárról derül ki, hogy bizony őket is örökbe fogadták. Demi Moore-t például még születése előtt elhagyta édesapja, így mostohaapja örökbe fogadta a kislányt.

2009.04.15 15:10rtlbulvar.hu
Tom és Nicole Connorral és Isabellával!

Madonna meghiúsult adoptálása után az egész világ erről beszél. A gyermekvédő szervezetek kritikus szemmel nézik, hogy Hollywoodban divat lett az örökbefogadás, és szigorúan betartatják a törvényeket. 

Sok sztárnak azonban az adoptálás az egyetlen út, hogy gyermeke legyen. Abban reménykednek, hogy egy segítségre szoruló gyereknek szebb jövőt biztosíthatnak.
 
– " Azt akartam, hogy Mercy egy igazi otthont, egy szerető családot és a lehető legjobb gondoskodást kapja." – nyilatkozta Madonna a Malawi Nation újságban. 

Számos olyan sztár van, akik maguk is adoptált gyerekek. Mike Tysont 13 éves korában örökbe fogadta a bokszedző, Cus DAmato. Az egykori First Lady, Nancy Reagan hat éves korában került az idegsebész Loyal Davishez. 

De ott van a botrányairól ismert Nicole Richie, akit a szintén híres Lionel Richie fogadott magához. A kislány vér szerint apja egyébként Lionel Richie együttesének tagja volt, de drogügyei miatt nem tudta volna gondját viselni gyerekének. 

Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek már összesen három örökbe fogadott gyereke van, a kambodzsai Maddox, a vietnámi Pax Thien és az etióp kislány, Zahara. 

Rajtuk kívül a párnak három vér szerinti gyermeke is van. Kevesen emlékeznek már rá, de Nicole Kidman és Tom Cruise házasságuk idején két gyereket fogadott örökbe, Connort és Isabellát. 

2008 legszexisebb pasija, Hugh Jackman eddig két gyereket fogadott magához. A lista még nagyon sokáig folytatható lenne: Calista Flockhart, Sharon Stone és Meg Ryan is adoptált, és biztosak lehetünk abban, hogy a jövőben egyre többen követik a példájukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.