Túlretusálták Bruce exfeleségét?

Képek: Nézze meg! Kicserélték Demi Moore testét?

A negyvenhat éves színésznő vadító fotóival jelent meg a W magazin decemberi száma - Demi Moore-t azonban ismét kritika érte, nem is akármilyen: nem a saját teste látható a képeken!

Demi Moore-t túlretusálták, vagy ez nem is az ő teste? képgaléria

2009.11.27 11:25ma.hu

Egy kivágott, szemet gyönyörködtető Balmain-darabban és kihívó fekete ruhákban pózol Demi Moore a W magazin új számában, több oldalon keresztül.

A szupervékony, 46 esztendős színésznő azonban a jelek szerint nem aratott osztatlan sikert az olvasók körében.

Anja Rubik modell, Demiével megegyező ruhában

Többen is kritizálták a képeket, mondván, lehetetlen, hogy Demi így nézzen ki, valószínűleg túlzottan is retusálva lettek a felvételek.

A Daily Mail ennél tovább megy, a lap azt állítja: nem is a színésznő teste szerepel a képeken, hanem egy másik hölgyé.

Különös, hogy ugyanilyen Balmain-ruha látható a 26 éves Anja Rubik-on is, egy korábbi fotón, abból az időből, amikor a lengyel modell kifutón mutatta be a darabot.

Így a rosszmájúak azonnal elkezdtek kombinálni: talán valóban ugyanarról a ruháról is van szó, csak Demi Moore fejével....

Nem tudni, vajon maga Demi mit szól a híreszteléshez, egy biztos, a sztár korábban is mindent megtett, hogy üdének és fiatalosnak látsszon - különösen, hogy párja a még mindig csak 31 esztendős Ashton Kutcher.

Gyermekpornográfia áldozata Demi Moore lánya?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.