Csak akkor megcsalás, ha nélküle megy?

Képek: Kihagyták Demi Moore-t a gruppenből, megsértődött

Nem az volt a baja Demi Moore-nak, hogy Ashton Kutcher más nővel feküdt le, hanem hogy ebből őt kihagyták. A színésznő ugyanis hármasban szereti a szexet.

Demi Moore és Ashton Kutcher spiccesen mulat! képgaléria

2010.10.08 18:29ma.hu

Azt mondják, a gruppenszexnél arra kell vigyázni, ki ne maradjon belőle az ember. Demi Moore viszont nem volt elég elővigyázatos, így aztán amíg ő békésen vásárolgatott valahol Los Angeles utcáin, addig férje a megszokottól eltérően duóban próbálta ki az új szeretőt.

Pedig ha hinni lehet Brittney Jonesnak, akkor valószínűleg Demi megbocsátotta volna a pásztorórát, ha őt nem hagyják ki az etyepetyéből.

Brittney Jones, a "harmadik"

A szerető elárulta, hogy Ashton Kutcher és Demi rendszeresen vettek be egy harmadik személyt a szeretkezéseikbe, kifejezetten nyitott kapcsolatban éltek.

Azt azonban nem tudni, Ashton miért nem várta meg feleségét, mielőtt lefeküdt a 21 éves Brittneyvel, főleg, mert a nyitott kapcsolatról már előtte beszélgettek, és a fiatal férj még sajnálkozott is, hogy Demi ebből kimarad.

Amikor lefeküdtünk, nem is éreztem úgy, hogy megcsalja Demit” - mondta el a szerető. - „Teljesen normálisnak és rendben lévőnek találtam a szexet."

Bőrfűzőben terpeszt Demi Moore

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.