Világrekord meztelenül

Képek és videó: Pucéran hullámvasutazott 102 ember!

Nem mindennapi látványnak lehettek szemtanúi azok, akik végignézték, amint százkét férfi és nő anyaszült meztelenül hullámvasutazik az Essex-i kisvárosban.

Nézze meg: 102-en hullámvasutaztak meztelenül Essex-ben! képgaléria

2010.08.10 13:29ma.hu - Fotó: Splash

A meztelen hullámvasutazás világrekordját akarták megdönteni - 102-en vállalkoztak a pikáns mutatványra.

Az angliai Essex tartomány egyik kisvárosa, Southend-on-Sea vidámparkjában ültek fel a teljesen pucér nők és férfiak a hosszú járgányra, az eseményre természetesen rengetegen voltak kíváncsiak...

Nem először rendeztek egyébként ilyet, korábban azonban csupán harmincketten bólintottak rá a nyilvános pucérkodásra, egybekötve a hullámvasutazással.

Akkor Staffordshire-ben került sor a mutatványra. A mostani meztelen hullámvasutazás 22 ezer fontot hozott, a hatmillió forintot érő összeget adományként ajánlják fel egy mellrákkal foglalkozó alapítványnak.

Az alapítvány vezetője elmondta, külön tisztelet jár a pucér utasoknak, hiszen a világsajtó és számos idegen figyelte őket meztelenül.

A pucér fenék is tabu a Google maps-en!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.