Mindkét Richards-lány ledobta ruháját

Szexi fotók: Pucéran pózol a Rolling Stones-os másik lánya is!

Keith Richards gitáros két igen szemrevaló lánnyal büszkélkedhet - Theodora és Alexandra mindketten megmutatták testüket a nyuszis magazinban, utóbbi a napokban szánta rá magát.

Képekben a szexi tesó, Theodora Richards erotikus képei! képgaléria

2010.07.19 11:45ma.hu

Noha a Rolling Stones sztárja nem az a tipikus megnyerő külsejű manus, két gyermeke, Theodora Richards és Alexandra Richards nem az ő vonásait, hanem szépséges édesanyjukét örökölték.

Keith Richards az 1970-es években a gyönyörű Patti Hansen-nel élt együtt, tőle született két lánya - akkoriban Patti-t a világ egyik legjobb nőjeként emlegették.

Talán nem lehet csodálkozni azon, hogy Theodora és Alexandra ilyen szemrevalóak lettek...

Mindkét lány gyermekkora óta készült a modellpályára. Kamaszként már igen céltudatosak voltak.

Nem hívei annak, hogy a híres mama és papa hátán kapaszkodjanak fel, önerőből indultak el a siker felé vezető úton.

Theodora, aki ma 25 éves, már három évvel ezelőtt ledobta ruháit a nyuszis magazin kedvéért, most pedig a 23 éves Alexandra tette meg ugyanezt.

Keith Richards és Patti Hansen nem döbbentek meg a lányok vetkőzésén - büszkék a csemetéikre.

A Rolling Stones gitárosa egyébként nemcsak kétgyermekes apa. Van még egy lánya, egy olasz modelltől - Angela 38 éves, de ő nem a divatszakmában dolgozik. Édesanyja Anita Pallenberg.

Alexandra Richards merész, meztelen fotósorozata Marbellán, a Costa del Sol-on készült - a szexi szőkeség pálmák előtt, egyszerű fehér műanyagszéken pózolt.

A háttér persze kevésbé fontos, ha ilyen figyelemreméltó szépségről van szó...

Alexandra egyébként olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint a Mulberry és a Tommy Hilfiger. A modellkedés mellett DJ-ként is tevékenykedik.

Robbanthatja a Rolling Stones-t Keith Richards könyve?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.