Rémhírterjesztés miatt feljelentést tesz a park

Megijedt a vendég! Áramkimaradás volt a vidámparkban!

Rövid áramkimaradás volt pénteken kora délután a fővárosi vidámpark egyik játékán. Az egyik vendég ijedtségében hívta a tűzoltókat és a mentőket, mivel azonban a vidámpark vezetősége szerint ez indokolatlan volt, rémhírterjesztés miatt feljelentést tesznek.

2009.05.22 17:13hirado.hu/FH

Délután egy óra után a vidámparkban működő Dzsungel Mese Parkban lévő Tréfás Dzsungel Vasútban volt egy rövid áramkimaradás. A vendégek sértetlenül ki tudtak szállni a játékból, senkinek sem esett baja - közölte a Budapesti Vidám Park Zrt. közleményében

Az egyik vendég azonban ijedtségében felhívta a tűzoltókat és a mentőket. A közlemény szerint ez téves és indokolatlan volt. A cég ezért rémhírterjesztés miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.