Hullámvasúti parókapróba

Eldobod a hajad, olyan jó: kissé kócosan kászálódott ki a vidámparkból!

Hullámvasút sebességét tesztelte parókával egy vendéghajkészítő mester az Egyesült Államokban, nevezetesen, hogy lerepül-e a fejéről a "pótszőrzet" a menetszéltől.

2009.07.26 09:30MTI

A próbára az indította, hogy egy tévéreklám úgy népszerűsítette a hullámvasutat, hogy lerepült egy utasról a parókája. A parókagyártó szerint ez rossz fényt vet a vendéghajkészítő iparágra, ezért fogta magát és próbára tette termékét a saját fején - és persze a dél-karolinai hullámvasúton.

A férfi kezeivel egy pillanatra sem fogta parókáját, hagyta, hadd "ragaszkodjon" magától, és küzdjön meg puszta önerőből a menetszéllel a rögzítés. Az végeredmény: parókás - hullámvasút = 1:0 .

A férfinak ugyan meggörbült szinte az összes hajszála - a "vendégei" is -, és eléggé kócosan kászálódott le a vasútról, ám azon túlmenően, hogy szélfútta lett külcsíne, megmaradt a "skalpja". A reklám ennek ellenére tovább fut a tévében.

A parókagyáros ugyanakkor nagyra értékelte, hogy a vidámpark lehetőséget adott neki a próbára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.