Lily Cole-ra rá sem lehet ismerni...

Kínos fotók: Hanyag és toprongyos valójában a sikeres modell!

Hihetetlen, de napjaink egyik legsikeresebb modellje, Lily Cole a valóságban még csak csinosnak sem mondható - legalábbis ebben a szerelésben biztosan nem...

Kutyasétáltatás - Lily Cole a valóságban hanyag csúnyaság? képgaléria

2010.04.22 15:30ma.hu

A kifutón ragyogó, vékony, jellegzetes arcú Lily Cole az egyik legkeresettebb modell manapság - lehet, hogy csupán a profi smink és a ruhák teszik?

A másik véglet...

Elnézve a 21 éves lányról nemrég megjelent lesifotókat, komolyan kételkedhetünk Lily természetes szépségében.

A modell barátjával és kutyáival indult edzeni a szabadba, amikor egy leleményes paparazzo kattintgatott párat a fényképezőgépével.

Lily Cole hanyagul feltűzött hajjal, kinyúlt, lógó lila pulcsiban sétálgatott, a rajta levő fekete nadrág pedig legalább egy számmal volt nagyobb, mint amilyen még jól állt volna neki.

A modell arcát napszemüveg takarta - talán előnyére...Pedig Lily hozzállássát értékelhetnénk is, hiszen egyike azon modelleknek, akik nem ragaszkodnak a már-már beteges koplaláshoz.

Cole-t egyébként nem először kapták lencsevégre hasonlóan kínos öltözetben. Mindenesetre megdöbbentő a különbség a kifutón látott hölgy és ez a lány között...

Lily Cole a XXI. század dívája!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.