Elképesztően mutat szülése után a modell

Meghökkentő képek: Mit csinált magával Gisele Bundchen?

Mintha sosem lett volna terhes - A világ egyik legkeresettebb modellje a napokban bombaformában jelent meg a nagyérdmű előtt, hogy bemutassa új cipőkollekcióját.

Elképesztő: ilyen Gisele Bundchen négy hónappal a szülés után képgaléria

2010.04.12 13:30ma.hu

Gisele Bundchen decemberben hozta világra első gyermekét, akinek édesapja a focista Tom Brady.

A sztárpár némi megütközést váltott ki, amikor a kisfiú születése után egy héttel kiderült, hogy még mindig nem döntötték el, mi is legyen a baba neve.

Tom Brady és Gisele Bundchen

Az időhiányra hivatkoztak, azaz, nem volt módjuk még normálisan leülni és átbeszélni a dolgot.

A zavart az okozta, hogy amikor a kicsi megszületett, úgy találták, mégsem illik rá az előre kiválasztott név...

Gisele egyébként később arról számolt be, hogy sokat jógázott és meditált a szülés előtt, valamint teljesen éber és nyugodt akart lenni, ezért fájdalomcsillapítót sem kért. Azt vallotta, hogy nem volt fájdalmas számára a dolog.

A gyönyörű modell azóta az alakját is tökéletesen visszanyerte, amit mi sem bizonyít jobban, mint nyilvános megjelenései.

Gisele legutóbb új nyári cipőkollekcióját népszerűsítette szexi lila miniruhában egy párizsi sajtótájékoztatón, bombasztikus alakkal...

Biokozmetikumokat árul Gisele Bundchen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.