Jönnek a szexi Victoria's Secret újoncok!

Forró képek! Ledobták a ruhát Gisele Bündchen riválisai!

Alessandra Ambrosio. Adriana Lima, Gisele Bündchen és Marisa Miller új riválisoktól tarthat, hiszen bemutatkoztak a Victoria's Secret legújabb, őrülten szexis modelljei!

Ők a Victoria’s Secret szexis újoncai! képgaléria

2009.09.03 15:10ma.hu
Túlszárnyalják az ő sikerét?

A Victoria’s Secret menedzserei mindig a nyomában vannak a legújabb topmodellnek, és most egyszerre kettőt is sikerült beszervezniük!

Emanuela De Paula és Lindsay Ellingson az első fotóikon rögtön két dívával, Alessandrával és Marisával pózolnak együtt.

A brazil szépség, Emanuela önéletrajza olyan jó pontokat tartalmaz, mint a két éves szerződése a Next céggel, az amerikai Lindsay előéletét pedig a Chanel, a D&G és Valentino színesíti.

A közönségnek csak a javára válhatnak az újoncok, hiszen vagy friss kedvenceket üdvözölhetünk a személyükben, vagy a puszta jelenlétükkel keményebb munkára ösztönzik az eddigi VS sztárokat.

A fehérneműgyártó cég tehát végre bemutatta a legújabb Body by Victoria kollekciót, amelynek népszerűsítéséért négy saját szupermodelljük felelős.

A Body by Victoria kampányának promóciós körútján a négy reklámarc egyúttal azt is megosztotta a világgal, hogy az idei nagyszabású divatbemutatót újra New Yorkban rendezik majd meg, hogy a brazil nők az ivóvíztől és szambától szépek, valamint azt is, hogy a Victoria’s Secret minden méretű és formájú hölgyre gondol.

Gisele esküvőjén lövöldözés volt!?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.