Fekete vagy kék - bugyiban mindkettő szép...

Csábos fotók: Fehérneműre vetkőztették Heidi-t, Mirandát és Marisát

A minap Heidi Klum fergeteges fehérneműs gitár-produkcióját csodálhatták meg rajongói az interneten, melyben a hölgy koncertet népszerűsített - Most harmadmagával tündököl dögös alsóneműben...

Szexi fehérneműben Heidi, Miranda és Marisa! képgaléria

2008.11.06 11:55ma.hu

A csinos szőke modell mellett Orlando Bloom szépséges barátnőjét, Miranda Kerr-t és a szexi Marisa Miller-t kérte fel a Victoria's Secret fehérneműs cég, öltsék magukra a csábos alsóneműket.

Heidi Klum - Micsoda ajándék!

A vadító fekete, piros és a visszafogottabb, ám annál rafináltabb világoskék és fehér darabokban feszítő lányok különös kiegészítőket is kaptak.

Miranda pillangó-szárnyakat növesztett, Heidi Klum úgy festett, mint akit ajándékba szánnak.

Egy hatalmas piros masni díszlett a hátán, míg Marisa Miller a fekete összeállításhoz színben harmonizáló tollakkal ékeskedhetett.

A mutatós kollekció darabjai minden bizonnyal nemcsak a hölgyek, de az urak is könnyedén elcsábulnak.

Utóbbiakat természetesen nem csupán az ellenállhatatlan fehérnemű fogja megragadni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.