Kate Moss nedvesen és pucéran

Pikáns képek: Még szőrös nemi szervét is megmutatta a modell!

Már nem meglepő, ha egy kivillanó mellet látunk a szupermodell jóvoltából, hiszen Kate Moss nem az a testét takargató típus - a mostanihoz hasonló pikáns fotókat azonban ritkábban vállal. Élvezzük ki!

Kate Moss még a szőrös nemi szervét is megmutatta! képgaléria

2010.03.23 11:30ma.hu

Az újdonsült menyasszony Kate Moss szerencsére továbbra sem csak kedvesének tartogatja meztelen teste látványát.

A zenész Jamie Hince már úgy ismerte meg, hogy a topmodell számos magazinban megmutatta pucér idomait, és előszeretettel vetkőzik a strandon is - legalábbis kevésszer láthattunk rajta melltartót...

Nemrég egy igen pikáns fotósorozat részeként ő is mindent ledobott magáról a Love magazinban Marc Alas képein - akárcsak Naomi Campbell, Lara Stone és Amber Valletta, hogy csak az ismertebbeket említsük.

Az általában baráti körben is félmeztelenül strandoló Kate Moss most egy vízparti fotózáshoz pózolt, méghozzá teljesen levetkőzve gátlásait - anyaszült meztelenül.

A nedves fotók a Vogue legújabb számába készültek, úgyhogy hamarosan a nagyérdemű is megtekintheti őket. Addig is, íme az ízelítő.

Kate Moss fotósa melleit fogdosta!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.