Topmodell létére kissé elhagyta magát...

Fotók - Bikiniben ciki: Kate Moss löttyedt és narancsbőrös!

A világ egyik legkeresettebb modellje a brit szőkeség, Kate Moss-t azonban egyáltalán nem zavarja, hogy egészen más képet mutat a valóságban, mint a kifutón és a plakátokon...

Kate Moss Phuket-en pihent - kissé megviselten képgaléria

2010.01.06 11:30ma.hu

Kate Moss a testéből él, számos magazinban, reklámokban tűnik fel - a jelek szerint azonban nem ennek megfelelően törődik a külsejével.

A csinos modellt számos esetben lehet kócos hajjal látni, többnyire nem is teljesen józan, amikor az éjszakában fotók születnek róla. Ez azonban nem rettenti vissza attól, hogy felöntsön a garatra.

Kate hátsója nem túl vonzó látvány

A szépség Phuket szigetén pihent a párjával, Jamie Hince-szel és barátaikkal, strandoltak és hajókáztak - Kate Moss pedig akármit vett is fel, nem takarhatta el egyre silányabb bőrét és nem túl fitt hátsó felét...

A modell feneke láthatóan narancsbőrös, ebben az előnytelen bikiniben pedig egyenesen meghökkentő látvány hátulról.

Csontos alakja formátlannak tűnik, bizony ráférne egy kis edzés. Nem valószínű, hogy Kate az új évben is változtatna szokásain - hiszen a vakáción készült képek tanúsága szerint a cigaretta is állandó társa.

Az alkohol- és droghasználat pedig egyre látványosabb nyomokat hagy a külsején.

Orgiái miatt megcsappant Kate Moss bankszámlája!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.