Csúcsformában van az iszákos topmodell!

Szexis képek! Kate Moss szakadt harisnyában pózolt!

Kate Moss-ról újabb szexis és vad fotósorozat készült, melyen a modell legjobb formáját hozza. A képek a Topshop legújabb , őszi-téli kollekciójához készültek.

Izgalmas képsorozaton feszít a szexis Kate Moss! képgaléria

2009.08.27 15:30ma.hu

Kate Moss a minap azt is nyilatkozta, hogy őt leginkább az ötvenes évek amerikai, és hatvanas évek francia divatja ihlette meg, amikor közösen dolgozni kezdtek a modell nevével jelzett új kollekción a Topshop számára.

A brit márka, amelynek hazai jelenlétét oly sok tejvaj-olvasónk hiányolja teljes joggal, már második éve dolgozik a modellel.

Az első Kate Moss-cuccok 2007 áprilisában jelentek meg a londoni Oxford streeten, és olyan tömeghisztériát okoztak, hogy az elvetemültebb rajongók hét órán át is képesek voltak nyitásra várva az üzlet ajtaját bámulni.

Cserében elsőként kaparinthatták meg a modell legjobb kreációit.

Szakadt harisnyában- Fotó: Dailymail

Nem csak a kollekció legújabb darabjairól és szexis képeiről beszélnek Kate Moss kapcsán, hanem arról is, hogy állítólag most nem kisebb feladatra kapott felkérést, mint hogy egy óriási médiabirodalom egyik vezető tanácsadója legyen.

Az új vállalkozást a Disney konkurenciájának szánják, és két, Mosshoz közelálló üzletember indítja. A modellkedésből állítólag úgyis elege van, szívesebben foglalkozna az óriási cég arculatával.

A 35 éves szupermodellnek igen nagy múltja van a luxuskategóriás ruhák reklámozásának területén. Most a jelek szerint készen áll egy nagyobb kihívásra.

Amennyiben szerződése alapján jutna a profitból is Kate Mossnak, úgy akár meg is duplázhatja vagyonát, ami így mintegy 100 millió fontra (32 milliárd forintra) duzzadhat. Kate Moss fontos tagja lesz egy óriáscégnek, amelyet Simon Cowell és Sir Philip Green alapít.

A globális szórakoztatóipari vállalkozással azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy a Disney riválisává tegyék.

Részegen, cigivel a szájában látják a leggyakrabban...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.