Kate Moss elhanyagolt és öregszik...

Kemény! Nézze meg: durván őszül a legmenőbb topmodell!

Igen meglepő fotók jelennek meg időnként a világ egyik legsikeresebb modelljéről - Kate Moss-ról köztudott, hogy nem veti meg az italt és a drogot sem, de mostmár szemmel láthatóan öregszik is.

Nézze meg, hogy őszül Kate Moss! képgaléria

2010.01.29 19:30ma.hu

Egyre gyakrabban tűnik fel elhanyagolt külsővel mostanság Kate Moss nyilvánosan. Nem egyszer kapták lencsevégre, amint nem túl ízléses, narancsbőrös fenekét mutogatta.

Jamie Hince és Kate - Fotó: filmmagic.com

A korábban botrányos életet élő topmodell előszeretettel jelent meg popóját mutogató ruhában partikon, vagy villantotta ki pucér mellét részegen a fotósok előtt.

Se szeri, se száma a fényképeknek, melyek illuminált állapotban készültek a szőke hölgyeményről...

Kate külsején sajnos az is nyomot hagyott, hogy nem veti meg az alkoholt és a kábítószert, de a helyzetet most még súlyosbította is egy párizsi rendezvényen.

Kate ugyanis szemmel láthatóan őszül - ő viszont, nem tudomást véve a dologról hagyta, hogy lenőtt haját fotózzák, pedig a rendetlen szőke tincsek között feltűnően kivillantak az őszek is.

Szupermini ruhája most sem takart túl sokat a modellből. A sztárt egyébként a minap jegyezte el kedvese, Jamie Hince gitáros.

A zenész és a modell több éve alkot egy párt, Kate a harminchatodik születésnapjára kapta meg az eljegyzési gyűrűt.

Leleplező könyv készült a topmodellről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.