Még jó, hogy nem hord melltartót!

Vadító képek: Cicimustrán Lucy Pinderrel

Lucy Pinder már megint elkápráztat mindenkit óriási kebleivel. Még jó, hogy arrafelé nincs hideg, és nem kell felöltöztetni a két dinnyét!

Lucy Pinder monokiniben napozik képgaléria

2010.12.28 19:29ma.hu
Fotók: Egotastic

A winchesteri születésű Lucy Pindert a legkevésbé sem lehet a hagyományos angol hidegvérűséggel megvádolni, jelenléte talán még felöltözve is felforrósítaná a környezetet, de szerencsére ezt nem most kell megítélnünk, mivel a túlöltözöttségnek még a látszatát is kerülte.

A legkedveltebb angol modellek egyike hét éve izgatja a férfinépet csodaszámba menő kebleivel, eleinte csak a helyi újságok olvasóit örvendeztette meg, aztán a Daily Mail segítségével indult el világhódító útjára, mígnem a legismertebb lapok kezdtek kapkodni utána.

Jelent már meg róla fotó többek közt a Maximban, a Zoo-ban, a Nuts-ban, de a tévézésbe is belekóstolt műsorvezetőként.

Ezúttal a maga retusálatlan valóságában, mindenféle pózolás nélkül láthatjuk bájait, és el kell ismerni: így is tökéletes!

Karácsonyi ajándék a bögyös bombázótól

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.