Csók-heverőn csábít a brit szépség

Forró képek: Lucy Pinder nem takargatta bimbóit!

Lucy Pinderre lehetetlen ráunni, ezúttal is annyira csábító, hogy szinte vonzza a tekinteteket. Pedig most még annyira nem is dobta be magát, mint szokta...

A szexi Lucy Pinder nem rejtegeti melleit képgaléria

2010.11.24 19:29ma.hu

Lucy Pinder már megint tökéletes, de mikor nem az? Legyen rajta fekete vagy sárga harisnya, bőrcucc habos szivaccsal vagy falatnyi kis tanga, egyszerűen nem tud melléfogni.

A winchesteri születésű modell angolhon egyik legkedveltebb fotóalanya, ami nem is csoda, hét éves múltjával igencsak profi módon tud mozogni a kamerák és a fényképezőgépek előtt.

A helyi újságokat hamar kinőtte, és miután a Daily Mail című, nemzetközi hírű lapban is megjelentek fotói, villámgyorsan ívelt felfele a karrierje.

Azóta keresett arc a Loaded, a Maxim, a Zoo vagy a Nuts magazinokban is, és minő meglepetés: Lucy már műsorvezetői szerepben is feltűnt.

Nézze meg Lucy régebbi képeit is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.