Bárhol szívesen vetkőzik a modell...

Őrjítő fotók: Lucy kilógó mellekkel a biciklikormánynál!

Bevállalós leányzó a britek üdvöskéje - A dögös barna Lucy Pinder a legváltozatosabb helyeken és helyzetekben dobja le a ruháit. Valljuk be, ezeket a kebleket bárhol elnézegetnénk.

Lucy Pinder kilógó mellekkel a bicikli kormánya mögött! képgaléria

2010.05.13 11:30ma.hu

Mindegy, hogy egy laza megkötős felsőből buggyannak ki, vagy egy vadítóan szexi, piros melltartóból - a népszerű Lucy Pinder óriási mellei mindig sikert aratnak.

A brit szépség manapság a legkeresettebb brit modellek egyike. Nem csoda, hiszen aligha akad férfi, akinek az idomai láttán nem indul be a fantáziája.

Lucy szívesen tárja a nyilvánosság elé csodás testét, legyen az vadító bőrszerelésbe, szűk trikóba, fehérneműbe bújtatva, de akár egyszál bugyiban is kapható a fotózásra a gyönyörű hölgyemény...

Pinder-re egyébként egy fotós figyelt fel hét évvel ezelőtt egy strandon. A csinos winchester-i lányból hamar ismert modell lett, miután fotói a népszerű Daily Mail lapban is megjelentek.

Olyan keresett magazinokban pózol rendszeresen, mint a Loaded, a Maxim, a Nuts vagy a Zoo.

Ezúttal újabb döglesztő fotósorozattal örvendeztette meg a Nuts magazin olvasóit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.