Nem csitul a botrány a Glee-sztárok körül

Képekkel: Forróvérű tinik vagy vérprofi csábítók?

Továbbra is borzolja a szülők idegeit az a fotósorozat, amely a GQ magazinban jelent meg: a képeken tiniknek öltözött modellek pózolnak egy iskola öltözőjében.

A vadóc Glee-sztárok a suliban erotikáztak! képgaléria

2010.11.19 19:29ma.hu

A Glee - Sztárok leszünk című sorozat elsősorban a tiniket célozza meg, egy iskola hétköznapjairól szól, ahol a diákoknak az egyik kiugrási lehetőséget az éneklés adja és ezt ők épp ezért nagyon komolyan is veszik.

Két szereplő viszont megmutatta, hogy lehet ennél többet is tenni az igazi siker érdekében, úgyhogy fogták magukat és ledobáltak magukról minden felesleges ruhát - na nem mintha előtte olyan sok minden takarta volna testüket.

Fotó: Egotastic

Lea Michele és Dianna Agron persze semmi törvénytelent nem csinál, hisz a valóságban már nem azok a tinik, mint akiket a sorozatban alakítanak, ám a szülők így is végtelenül felháborodtak, hogy gyermekeiknek efféle szabad szellemiséget sugallnak.

Nem elhanyagolható az a kifogás sem, mely szerint döbbenetes a kontraszt a sorozatbeli szolid karakterek és a képeken mutatott vad szexualitás közt. A két 24 éves sztár azonban nem tartja botrányosnak a képeket, és szerintük inkább a szülőkkel van a gond, akik képtelenek elvonatkoztatni a valóságtól, nem ismerik fel, hogy a sorozat is és a mostani fotózás is csak fantázia.

A képeket megjelentető GQ magazin azt a vádat is cáfolja, amely azt vetette fel: a képek „már-már a pedofília határát súrolják”.

Eddig a képekről csak beszéltünk, de most a teljes sorozatot megismertetjük olvasóinkkal. Döntsék el maguk, mennyire félreérthetők!

A Glee sztárja szex helyett imádkozott

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.