Újabb szupersztár a Glee-ben: Gwyneth Paltrow!

Nem engedték "b... meg"-et énekelni Gwynethet

A Glee című zenés sikersorozatban vállalt vendégszerepet Gwyneth Paltrow Oscar-díjas amerikai színésznő.

A Glee új szupersztárjai: Britney Spears és Gwyneth Paltrow képgaléria

2010.11.09 17:29Sedró Ágnes

Gwyneth Paltrow a Matthew Morrison által megformált tanár helyettesítőjeként tűnik fel, és Cee-Lo Green Forget You című dalát énekli majd - értesült az Entertainment Weekly a Fox csatorna hírét megerősítve.

A sorozat készítői a dal finomabb változata mellett döntöttek, és nem mentek bele abba, hogy a színésznő a szám eredeti, Fuck You című verzióját adja elő.

Fotó: News Chronicle


A Magyarországon Glee - Sztárok leszünk című sorozat világszerte nagy népszerűségnek örvend, az epizódokban előadott betétdalok és slágerek a ranglisták éléről származnak, vagy éppen régi klasszikusok.

Cee-Lo Green dala jelenleg is a toplisták élén tanyázik. A zenész leginkább a Gnarls Barkley nevű formációból ismert.

Munkamegbeszélés az ágyban - Gwyneth Paltrow kihagyta a lehetőséget

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.