"Mi lenne, ha ezt a hálóban fejeznénk be?"

Képek - Szex-szel kapott volna munkát Gwyneth Paltrow!

Egyik híresség útja sem volt éppen egyszerű a sikerhez - A szép szőke színésznő elárulta, megdöbbentő tapasztalatai neki is akadnak.

Gwyneth Paltrow Stella McCartney divatshow-jára érkezik képgaléria

2010.10.11 10:29ma.hu

Gwyneth Paltrow számára sem volt fenékig tejfel a karrierkezdés - A csinos, tehetséges színésznő alaposan beindította egy "úriember" fantáziáját.

A 37 éves Gwyneth az Elle magazinnak adott interjúban elárulta, előfordult vele, hogy egy találkozót követően egy férfi munkatárs azt ajánlotta neki, folytassák az ágyban a munkamegbeszélést.

További képek a színésznőről! - Fotó: Elle

A sztár szóhoz sem jutott a döbbenettől, majd sarkon fordult és elviharzott. Később elképzelte, mi történik másokkal, aki nem áll eléggé a sarkára, vagy úgy gondolja, a karrierje derékba van törve, ha nem tesz eleget egy ilyen kérésnek....

Paltrow azóta szép sikereket ért el, azonban ma is elszomorítja, hogy hozzá hasonló esetek gyakran történnek, és véleménye szerint az sem túl biztató, amilyen szerepeket ajánlanak manapság a nőknek.

Úgy véli, a számtalan szerep között nagyon kevés a jó, főként abban a korosztályban, ahová mostmár ő is tartozik.

Kifejtette azonban, az örömmel tölti el, hogy vannak színésznők, akik igazán jó szerepeket kapnak, így Meryl Streep és Sandra Bullock például.

Sorozatszínész lesz Gwyneth?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.