Christina Hendricks párja hölgyekre féltékeny!

Szexi fotók - Nők is rákattannak a nagymellű színésznőre!

Még a nőket sem hagyja hidegen az igéző szemű, hatalmas keblekkel megáldott Christina Hendricks - A sikeres színésznő férje lassan már a női nemre is féltékeny.

Christina Hendricks brutális dekoltázzsal az Emmy-gálán képgaléria

2010.10.08 06:29ma.hu

A gyönyörű, tekintélyes idomokkal rendelkező színésznő nem is rejtegeti kebleit a nagyérdemű elől, minden gálán "felvonultatja" őket. Nem csoda, ha magára szegez minden tekintetet. Csakhogy Christina Hendricks-ért nemcsak a férfiak vannak oda.

További izgató képek a színésznőről!

A szép színésznő a Harper's Bazaar magazinnak elárulta, hogy még a nők fantáziáját is megmozgatja, többször volt már alkalma tapasztalni, hogy hölgyek kezdenek flörtbe vele.

Sőt, ha ez még nem lenne elég - főleg a féltékeny férjének -, Christina meleg ismerősei ugyancsak úgy nyilatkoznak, hogy ha heteroszexuálisak lennének, biztosan kikezdenének vele.

A színésznő mindezen csak mosolyog, beismerve, hogy jólesnek neki a bókok. Christina Hendricks elsősorban a Mad Men - Reklámőrültek-ből lehet ismerős a magyar közönség számára.

A csinos sztár az Emmy-díjátadón - ahol a Reklámőrültek besöpörte az elismeréseket - szintén hatalmas sikert aratott kirakatba tett melleivel.

A dúskeblű vörös és a szende kislány is beszáll a kocsiba

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.