A színésznő dekoltázsa mindent visz...

Bombajó képek: Christina Hendricks kibuggyanó mellekkel csábít!

A közelmúltban lezajlott gálák és díjátadók elmaradhatatlan "kelléke" volt a bájos színésznő, Christina Hendricks figyelmen kívül nem hagyható dekoltázsa. A vöröshajú sztár most egy magazinban az eddigieken is túltett.

Nézze meg Christina álomdekoltázsát! képgaléria

2010.02.17 15:30ma.hu

Christina Hendricks szinte már sportot űz belőle, hogy minél mélyebben dekoltált öltözékben villog a nagyszabású társasági eseményeken.

A Reklámőrültek sztárja a lehető legfeltűnbőbb színű ruhákat választja ki, a melleiről pedig garantáltan senki sem veheti le a szemét egész este...

A New York magazin meg is ragadta az alkalmat, hogy az amerikai szépség dekoltázsát minél többeknek megmutathassa.

A hófehér bőrű és vörös loknikkal megáldott Christina halovány, ámde rafináltan kivágott fehérneműben pózol a lap hasábjain.

Meglepő, hogy mindezek ellenére a csinos színésznőt zavarja, hogy a bulvársajtó állandóan a kebleire "vadászik".

Manapság azonban már megtanulta elfogadni magát olyannak, amilyen, és igyekszik oda sem figyelni a megjegyzésekre vagy a kritikákra.

A csinos sztár egyébként Geoffrey Arend színész menyasszonya - "hivatalosan" tehát csak ő érhet ezekhez a formás idomokhoz...

Szexi fűzőben a vörös szépség!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.