Christina Hendricks melleit mások féltik!

Vadító fotók: Mi lesz a dagadó cicikkel? Fogyózik a Mad Men sztárja!

Teljesen természetes, hogy élete nagy napján szeretne minél jobb formában lenni egy nő - Christina Henricks azonban sajnos könnyen megszabadulhat híres kebleitől is, ha nagyon ráhajt...

Nézze meg Christina Hendricks álommelleit! képgaléria

2009.09.23 12:42ma.hu

Az egyik legdögösebb dekoltázzsal bíró színésznőnek kiáltották ki pár hónapja Christina Hendricks-et, a Mad Men, azaz Reklámőrültek sztárját.

A minap éppen Emmy-díjat elnyert alkotás 34 éves szereplője hamarosan oltár elé áll, és ezt szeretné minél szemrevalóbb formában megtenni.

Neki aztán van mit kipakolnia...

Ezért fogyókúrába kezdett, hogy az esküvőn valóban ragyoghasson párja, a szintén színész Geoffrey Arend mellett.

Persze sokan butaságnak tartják a diétáját, hiszen mint ahogyan kolléganője, January Jones fogalmazott: Christina teste igazán gyönyörű.

A szép színésznő fogyókúráját már csak azért sem tartják jó ötletnek, mert ha nagyon belejön a dologba, még rendkívüli idomait is elveszítheti.

És melyik férfi ne bánná, ha nem nézhetné ezentúl Miss Hendricks bámulatos dekoltázsát?

Beleértve a vörös szőnyegen felvonuló kollégáit is...

Nézőcsúccsal indult a Reklámőrültek harmadik évada!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.