Még jó - a színésznő mellei a régiek!

Kocsányon lógó szemek pásztázták Christina Hendricks arany labdáit

Az elegáns díjátadókon általában nemcsak a jelenlevő sztárok teljesítménye, hanem külseje is igen fontos - Jól tudja ezt a csinos színésznő, Christina Hendricks is, akinek szétdurranó dekoltázsán ismét lehetett szemet legeltetni.

Micsoda cicik - Christina Hendricks megint alaposan kipakolta képgaléria

2010.02.01 19:30ma.hu

A Reklámőrültek formás sztárja rajongói körében nemrég azzal keltett riadalmat, hogy eltökélte, hamarosan sorra kerülő esküvőjére lead néhány kilót.

A 34 éves Christina Hendricks ugyanis figyelemreméltó idomokkal rendelkezik, furcsa lenne, ha hirtelen nem lenne mit belepakolnia mélyen dekoltált ruháiba...

A szép színésznő szinte minden elegáns rendezvényen elkápráztatja a jelenlevőket kivágott öltözékeivel.

Christina az Amerika Rendezők céhének (DGA) díjátadásán is kitett magáért: hatalmas kebleit mélyvörös ruhába passzírozta, melyet oldalt egy tolldísz ékesített.

A csinos sztár, aki egyébként Geoffrey Arend színész menyasszonya, stílusváltáson is átesett: vastagon sminkelt macskaszeme különösen jól mutatott a sötét ruhához.

A Globe-gála legszebb ruhái: köztük Christináé!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.