Tetszik a hús-vér hölgyemény

Fotók - Van mit fogni: Christina Hendricks telt formáira vágynak a nők!

Nem nehéz kitalálni, ki vitte ismét a pálmát az Emmy-díjátadón a legmerészebb dekoltázst illetően - Mégis, ha választani kell, a hölgyek egy felmérés szerint inkább Christina Hendricks, mint Kate Moss formáira szavaznak!

Christina Hendricks brutális dekoltázzsal az Emmy-gálán képgaléria

2010.09.01 10:29ma.hu

A dúskeblű színésznő tisztában van kivételes formáival, és takargatás helyett minden alkalommal úgy dönt, inkább hadd gyönyörködjön azokban más is.

A brit Cosmopolitan magazin legutóbbi felmérése szerint azonban sok fiatal nő tekinti a színésznőt példaképnek: formás, méretes popsira és olyan keblekre vágyik, mint Christináé!

A felmérésben a másik véglet Kate Moss topmodell volt - kettejük közül kellett eldönteni, kinek a helyében lennének szívesebben. Az ő vékonyságát  nem találták annyira vonzónak a nők...

Christina Hendricks sosem mulasztja el megmutatni, mije van, és ehhez merész, gyönyörű ruhákat választ.

Az Emmy-díj átadáson sem fukarkodott a "belátással". A látványos domborítás még a nőket is könnyen zavarba hozhatja, nemhogy a férfiakat.

Más kérdés, hogy ezeket a kebleket nehezen is lehetne "kordában tartani"...

A csinos Christina egyébként egyebek mellett a Reklámőrültekben bizonyított és szerzett magának hírnevet. Ugyancsak sikert aratott az Életre éhezve című produkcióban.

A méretes formákkal megáldott Hendricks korábban a Golden Globe és az Oscar-díjátadón is a fotósok egyik kedvence volt meghökkentő dekoltázsa miatt.

Nézze meg: Christina Hendricks divatkatasztrófája!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.