Lecsúszott Gwyneth Paltrow

Képek: Britneyvel és Gwyneth-tel erősít a Glee

Tovább hódít a nálunk még újnak számító zenés-táncos tinisorozat: a második évadban olyan sztárok kaptak helyet, mint Britney Spears vagy Gwyneth Paltrow.

A Glee új szupersztárjai: Britney Spears és Gwyneth Paltrow képgaléria

2010.09.27 10:29ma.hu

Ezen a hét végén mutatják be a népszerű Glee című sorozat második évadjának azt a részét, amelyben az egykor szintén tiniként befutott sztár, Britney Spears is feltűnik a színen, részben önmaga képében, részben pedig felidézve, a Hit me baby és a Toxic című számok révén. Utóbbiakat a sorozat sztárjai adják elő a már megszokott színpadi formációval megspékelve, de nem ez az új évad egyetlen durranása.

A Glee - Sztárok leszünk című amerikai sorozat egy középiskolai show-kórusról szól, az első évad 13 részből állt, a második szériát egyelőre 9 résszel indították útjára. A Golden Globe-díjas sorozatot eredetileg egyetlen nagy filmként képzelték el az alkotók, de a kiváló zenei anyagnak köszönhetően eddig úgy tűnik, érdemes volt kibővíteni és sorozat formájában műsorra tűzni.

Az egyes részekben népszerű musical- és slágerlistás dalokat ad elő az iskola kórusa, ebből válogatásalbum is megjelent, az első részből mintegy kétmillió példány kelt el.

Nemcsak a sorozat, de a szereplők is szereztek néhány Golden Globe-ot, 2010-ben elhozták a legjobb színésznő, a legjobb színész és a legjobb női mellékszereplő címeket.

Érthető hát, ha a sorozat készítői újabb „nagy” nevekkel szeretnék feldobni a műsort, ezért szerződtették Britney Spearst, aki a FOX csatornáján már ezen a héten látható lesz, a későbbiekre nézve pedig az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow tűnik fel két epizódban is, melyekben egy kétgyermekes anyát, a Coldplay-es Chris Martin feleségét játssza, mint a gimnázium egyik helyettesítő tanára.

Gwyneth nem először mutatja meg, hogy nemcsak színészként, hanem énekesnőként is megállja a helyét: decemberben mutatják be a Country Strong című filmet, ebben egy lecsúszott countryénekest játszik. A Glee-ben viszont annak ellenére, hogy férjezett asszonyszerepben bukkan fel, több férfikollégája fejét is kis híján elcsavarja majd.

Ryan Murphy, a sorozat egyik alkotója úgy nyilatkozott a választásról: „Gwyneth nagyszerű énekes, egy kicsit meg is mutatta már ezt, de én azt akartam, hogy mindenki lássa, mekkora tehetség!

Még több Glee!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.