Addig jó, amíg nem hátulról látják...

Megdöbbentő képek: Horror! Britney-nek hátul alig van haja

Alaposan meghökkentette a jelenlevőket a pophercegnő, amikor a minap egy Sherman Oaks-i bevásárlóközpontból kilépett - Britney Spears lazán kiengedte a haját. Nem kellett volna.

Britney haja először normálisnak tűnt - majd kiengedte... képgaléria

2010.07.22 14:30ma.hu

Britney Spears-nek a jelek szerint nem kevés szakemberre van szüksége, hogy csodaszép hajkoronát láthassanak a rajongók a fellépéseken...

Az énekesnő haja ugyanis több, mint drasztikus állapotban van. A napokban kíséretével együtt vásárolgatott a kaliforniai Sherman Oaks Galleriában, feltűzött hajjal.

2007: Na, ezt nem kellett volna...

Ám mikor végeztek és Britney kilépett az épületből, kiengedte hosszú, szőke haját - ez volt a veszte. Egy lesifotós ugyanis éppen lencsevégre kapta, amint a sztár oldalra nézett.

Britney haja hátulról egyenesen horrorisztikus látvány, egy jókora részen csúnya, szakadt csomókból áll. Az énekesnő - nem a legjobb idegállapotában - közel három éve úgy döntött, hogy nekiesik szépséges hajkoronájának egy nullás géppel.

A csonkításnak a jelek szerint máig van nyoma: a haja a sok hosszabbítástól megritkult, feje búbja úgy fest, mintha jól megázott és összekócolódott volna.

Britney Spears rémes tette után sokáig parókát viselt, majd amikor már lehetségessé vált, hajhosszabbításokkal pótolták eltüntetett frizuráját...

Falatnyi rucijaiban pózolt Britney!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.