Újabb titkokat fedett fel a volt testőr

Borzalmas: Britney szíjjal veri fiait?

Akár el is vehetik két gyermekét az egykori tinisztártól, ha igaznak bizonyulnak extestőre állításai. Fernando Flores szerint a nagyobbik fiú már valósággal retteg anyjától, a kicsin még csak a zavarodottság látszik Britney Spears jelenlétében.

2010.07.12 15:44ma.hu

Alaposan belegyalogolhatott Britney Spears az egykori testőre lelkébe, mert úgy látszik, Fernando Flores mindent elkövet, hogy lerántsa a leplet volt munkaadója viselt dolgairól. Néhány hete azzal döbbentette meg a bulvársajtót, hogy állítása szerint a valaha tündöklő, mára már kissé megkopott vonzerejű énekesnő többször szexuális ajánlatot tett neki, végül ez volt az ok, amiért Flores felmondott.

Valami más is történhetett azonban, mert a minap újabb megdöbbentő vallomással állt elő a testőr: Britney derékszíjjal veri gyermekeit!

A gyermekvédelmi szervek máris vizsgálják a bántalmazás vádját, amivel kapcsolatban Flores elmondta, egy ízben tőle kérte el a nő a derékszíját, percekkel később pedig megdöbbenve látta, hogy azzal veri a gyerekeket. De nem ez az egyetlen kérdőjel a sztár gyermeknevelési szokásait illetően. Felmerült a gyanú ugyanis, hogy Britney olyan ételekkel etette a három éves Jayden Jamest és a négy éves Sean Prestont, amire ők kifejezetten allergiások, például kagylóval.

Flores szerint a nő annyira kiszámíthatatlan, hogy nem szabad két kisgyermek nevelését rábízni, bár hozzátette, hogy „Britney nem rossz anya, csak felelőtlen”.

A 28 éves énekesnő természetesen tagadja az ellene felhozott vádakat. A történethez azonban mindenképp hozzátartozik, hogy Britney két évvel ezelőtt, egy súlyos összeomlást követően egyszer már átmeneti időre elveszítette fiai felett a felügyeleti jogot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.