Az énekesnő nem venne fel cicifixet - pedig kéne

Ciki képek: Helyes az a cici, Britney, de nem így!

Britney Spears-et nem hatják meg a kritikák - Továbbra is melltartó nélkül közlekedik, és valljuk be, nem a legelőnyösebb fotók születnek mostanában róla...

Britney mellei, akár két megtermett dinnye... képgaléria

2010.04.26 15:30ma.hu

Britney Spears a közelmúltban felvállalta, hogy megmutatja a nagyérdeműnek retusálatlan fotóit - kiderült, mi az, amit Photoshop-al igazítottak rajta.

Ismerősei szerint az énekesnő így is csinosnak tartja magát, ezért egyáltalán nem szégyellte a világ elé tárni, mennyit szépítettek rajta a technika segítségével.

Úgy tűnik, Britney egyébként sem híve annak, hogy takargassuk magunkat: a csinos sztár szinte sosem visel melltartót, noha ezért már számtalan esetben megkapta a magáét a kritikus újságíróktól.

A külföldi bulvárlapok egyike egyébként nemrég arra hívta fel a figyelmet, hogy az énekesnő mellbimbói sem állnak már úgy, mint rég - erőteljesen lefelé "konyulnak".

A 28 éves pophercegnő mindenesetre nem igyekszik jobb formában "tálalni" a kebleit.

A minap a kedvesével, Jason Trawick-kel kapták lencsevégre, amint élénk piros ruhában sétálgat - a mellei pedig úgy álltak benne, mint két korlátok közé szorított dinnye.

Britney narancsbőrrel kampányol?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.